Φωτογράφηση| Βίντεο γάμου | Ενδυμασία

January 29, 2015

Βίντεο Γάμου ή Φωτογράφηση Γάμου και Ενδυματολογικές Επιλογές

Πρώτον ας ξεκαθαρίσουμε πως όσα θα εξετάσουμε στην παρούσα δημοσίευση μπορούν άνετα να εφαρμοστούν και σε μια φωτογράφηση βάπτισης. Θέμα της είναι το εξής: οι ενδυματολογικές επιλογές σε μια φωτογράφηση γάμου ή σε μια φωτογράφηση βάπτισης ή ακόμη και σε ένα βιντεο γαμου – τελικά τι ρόλο μπορεί να παίζουν στην επιτυχία τους; Η απάντηση είναι απλή. Πολύ μεγάλο! Το ύφασμα, το γούστο, η στυλιστική άποψη – όλα μπορούν να συμβάλλουν ώστε η φωτογραφηση γαμου και το βίντεο γάμου, ή ακόμα και η φωτογραφηση βαπτισης μπορούν πράγματι να αποτελέσουν μια όντως ονειρική περίσταση. Ας δούμε πώς.

fotografia-video-gamou

Βίντεο Γάμου

Πρώτον πρέπει να θυμάστε ότι ο φωτογράφος, όσο ικανός και αν είναι, όσες τεχνικές γνώσεις κι αν έχει, όσο προηγμένο εξοπλισμό κι αν χρησιμοποιεί, δεν είναι μάγος! Δεν μπορεί σε μια φωτογράφηση βάπτισης, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης γάμου ή σε ένα βίντεο γάμου να μετατρέψει κάτι κακόγουστο σε καλόγουστο, κάτι εκκεντρικό σε σοβαρό, κατάλληλο για την περίσταση, κάτι αντιαισθητικό σε κάτι καλαίσθητο. Μπορεί να ενισχύσει το χρώμα και τη λάμψη, μπορεί να βελτιώσει το φόντο, μπορεί να ενισχύσει τη φωτεινότητα και τις χρωματικές αντιθέσεις, αλλά δεν μπορεί αν πάρει κάτι άσχημο και ακατάλληλο και να το κάνει μαγευτικό και κατάλληλο για μια τόσο σημαντική περίσταση όσο η φωτογράφηση γάμου ή το βίντεο γάμου, ή μια φωτογράφηση βάπτισης. Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε: όταν έχετε ενώπιόν σας μια τόσο σημαντική στιγμή όσο η φωτογράφηση γάμου και η φωτογράφηση βάπτισης ή το βίντεο γάμου, που μάλιστα θα αποτυπωθεί για πάντα στη συλλογική μνήμη της οικογένειάς σας, αφού θα διενεργηθεί ένα βίντεο γάμου, μια φωτογράφηση γάμου ή μια φωτογράφηση βάπτισης, φροντίστε οι ενδυματολογικές σας επιλογές, δηλαδή τα ρούχα σας, τα παπούτσια σας, το μακιγιάζ σας και όλη εν γένει η εμφάνισή σας να είναι όμορφη, ευπρεπής και το κυριότερο, αρμόζουσα στην περίσταση. Αυτό σημαίνει πως σε μια φωτογράφηση γάμου ή σε μια φωτογράφηση βάπτισης ή σε ένα βίντεο γάμου δεν είναι κατάλληλα αποκαλυπτικά ρούχα, υπερβολικά εκκεντρικά, με χρωματικές επιλογές που θα θυμίζουν περισσότερο το ουράνιο τόξο παρά συγγενή που συμμετέχει σε βίντεο γάμου, σε φωτογράφηση γάμου ή σε φωτογράφηση βάπτισης και σέβεται τόσο το ζευγάρι, όσο και τις δύο οικογένειες.

Φωτογράφηση Γάμου & Βάπτισης και το Βίντεο Γάμου είναι σοβαρή περίσταση

βιντεο γαμου

Ας ανακεφαλαιώσουμε: η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και το βίντεο γάμου μπορούν να βελτιωθούν πάρα πολύ αν κι εσείς φροντίσετε να είστε ενδεδυμένοι με ρούχα που ενώ είναι εντυπωσιακά, δεν τραβούν υπερβολικά και με κατάλληλο τρόπο την προσοχή πάνω σας. Η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση γάμου και το βίντεο γάμου είναι πάνω από όλα κάτι σοβαρό που δεν πρέπει να παίρνετε στα σοβαρά.