Συχνές ερωτήσεις Προσκλητήρια Γάμου – Βάπτισης – Μπομπονιέρες

September 13, 2014

Συχνές ερωτήσεις

Η πιο ευτυχισμένη, ίσως, μέρα της ζωής σας έρχεται. Ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας πλησιάζει. Και τώρα πρέπει να διαλέξετε προσκλητηρια γαμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες. Παλιότερα, όταν η τεχνολογία δεν είχε φτάσει στο απόγειό της και δεν υπήρχαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για να βρεις ή να φτιάξεις προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες έπρεπε να πρώτα να προσλάβεις καλλιτέχνες εξειδικευμένους στην καλλιγραφία ή τη ζωγραφική, οι οποίοι φυσικά ζητούσαν και κάποιο αστρονομικό ποσό για να φτιάξουν στο χέρι τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και τις μπομπονιέρες που θα θέλατε, ένα – ένα κομμάτι ξεχωριστά. Σήμερα ωστόσο, μπορείτε να διαλέξετε προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και ιδεών, ξαπλωμένοι στον καναπέ σας μόνο με το πάτημα μερικών κουμπιών. …

Προσκλητηρια γαμου

Προσκλητηρια γαμου

Ποιες είναι λοιπόν μερικές ερωτήσεις τις οποίες μπορείτε και πρέπει να θέσετε όταν βρίσκεστε σε διάφορα sites ψάχνοντας για προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες; Παραθέτουμε μερικές εδώ:

 

  1. Υπάρχει η δυνατότητα να μας στείλετε δείγμα από τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες; Οι περισσότεροι προμηθευτές σε προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και μπομπονιέρες έχουν τη δυνατότητα να σας στείλουν κάποιο δείγμα από αυτό που θα παραγγείλετε ιδιαίτερα αν δεχτείτε να πληρώσετε εσείς τα έξοδα αποστολής.

 

  1. Τι περιλαμβάνεται στο δείγμα που θα παραλάβω; Συνήθως, στο δείγμα από τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες που θα σας στείλουν πρέπει να περιλαμβάνεται ο τύπος του προσκλητηρίου, του φακέλου και ολόκληρο το πακέτο της μπομπονιέρας όπως ακριβώς θα την παραλάβει ο κάθε καλεσμένος σας.

 

  1. Θα με χρεώσετε για την αποστολή δείγματος για τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες που διάλεξα; Όντως αρκετοί χρεώνουν για αυτό. Ωστόσο, μερικοί προμηθευτές ίσως να είναι αρκετά πρόθυμοι να σας στείλουν κάποια δείγματα από τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες που διαλέξατε ιδιαίτερα αν ο αριθμός των κομματιών που θα παραγγείλετε είναι αρκετά μεγάλος και φυσικά αφού επικοινωνήσετε μαζί τους και τους πείσετε ότι είστε αξιόπιστο άτομο.

 

  1. Ποια θα είναι η διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας μόλις οριστικοποιηθεί η προτίμησή σας στα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες; Το σωστό είναι η ηλεκτρονική σελίδα του προμηθευτή για τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες που θα παραγγείλετε να έχει όλες τις λεπτομέρειες του τρόπου πληρωμής, παραλαβής και εγγύησης των χρημάτων σας. Οι λεπτομέρειες αυτές πρέπει να είναι αρκετά σαφείς και κατανοητές για τον κάθε πελάτη.

 

  1. Πόσο καιρό πριν πρέπει να παραγγείλλω ηλεκτρονικά τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες που διάλεξα; Κανονικά πρέπει να παραγγείλετεπροσκλητήρια γάμου βάπτισης και τις μπομπονιέρες περίπου τέσσερις με πέντε μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης.

 

  1. Τι γίνεται αν θελήσω να κάνω κάποια αλλαγή μετά την παραγγελία; Επειδή μπορεί να θελήσετε κάτι διαφορετικό την τελευταία στιγμή σε κάποια προσκλητήρια γάμου βάπτισης ή σε μπομπονιέρες πρέπει να συνεννοηθείτε με τον προμηθευτή σας από πριν για το αν είναι διαθέσιμος να τις πραγματοποιήσει και για το κόστος που θα έχουν και το ποίο θα σας επιβαρύνει.