Πετρέλαιο Θέρμανσης – Χειμώνας

October 31, 2015

Πετρέλαιο Θέρμανσης και… Βαρυχειμωνιά

Πετρελαιο θερμανσης τιμηΟ χειμώνας καταφθάνει και το κρύο σύντομα θα αρχίσει. Η αλλαγή του καιρού μας έχει κάνει να σκεφτόμαστε το είδος της θέρμανσης που θα χρησιμοποιήσουμε το φετινό χειμώνα. Τι θα λέγατε για το πετρέλαιο θέρμανσης; Είτε έχουμε κεντρική είτε ατομική θέρμανση, το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την ιδανική λύση για να ζεστάνουμε το χώρο μας. Η ζεστασιά που θα μας προσφέρει τις κρύες νύχτες είναι πραγματικά πολύτιμη!

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Πολλοί προτιμούν το πετρέλαιο θέρμανσης από το φυσικό αέριο ή το ηλεκτρικό ρεύμα. Ευτυχώς για όλους εμάς, η τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης θα διαμορφωθεί στα 65 λεπτά το λίτρο. Αυτό αποτελεί το μισό της τιμής με την οποία ξεκίνησε το πετρέλαιο θέρμανσης την περσινή χειμερινή περίοδο. Η μείωση αυτή στην τιμή για το πετρελαιο θερμανσης θα ανακουφίσει πολλά νοικοκυριά! Η αλήθεια είναι πως το φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης μας θυμίζει ημέρες προ Μνημονίου. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι φέτος τον χειμώνα θα ζεσταθούμε!

Πετρέλαιο Θέρμανσης Τιμή

Διευθετήστε από τώρα ώστε να έχετε αρκετό καύσιμο για τον φετινό χειμώνα. Ίσως να μην έχουμε κάνει σκέψεις ακόμα για να αγοράσουμε πετρέλαιο θέρμανσης. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές για μέσα Οκτώβρη και μερικοί από εμάς φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Οι προβλέψεις όμως των μετεωρολόγων και τα μερομήνια έδειξαν πως τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη θα έχουμε τσουχτερό κρύο, με αρκετές βροχές και αέρα. Είναι συνετό λοιπόν να προμηθευτούμε πετρέλαιο θέρμανσης ώστε το πρώτο κρύο του χειμώνα να μην μας βρει απροετοίμαστους.

Πετρέλαιο Θέρμανσης – Επίδομα

Πετρελαιο θερμανσης Το κρύο, τα χιόνια και οι βροχές αποτελούν βασικό παράγοντα για την ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης. Μάλιστα, πολλά πρατήρια αναμένουν πως ο φετινό χειμώνας θα είναι πολύ κρύος και ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης θα εκτιναχθούν στα ύψη. Επομένως, εμείς πρέπει να ενεργήσουμε εκ των προτέρων για να είμαστε πανέτοιμοι!

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει να διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης στα νοικοκυριά. Είναι καλό ο καταναλωτής να γνωρίζει ακριβώς τις διαστάσεις τις δεξαμενής ώστε να υπολογιστεί με τον σωστό τρόπο η ποσότητα του καυσίμου.

Δυστυχώς, οι δικαιούχοι για επιδόματα για το πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι πολύ λιγότεροι από πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 600.00 νοικοκυριά θα λάβουν χρήματα για το πετρέλαιο θέρμανσης του φετινού χειμώνα. Και πάλι όμως η τελική τιμή με την οποία κάνει έναρξη το πετρελαιο θέρμανσης την χειμερινή περίοδο μας δίνει ελπίδες.

Συνεπώς, ας βρούμε από τώρα το πρατήριο από το οποίο θα προμηθευτούμε πετρέλαιο θέρμανσης. Και δεν μένει παρά να πάρουμε και τα μέτρα μας για να αντιμετωπίσουμε το κρύο του χειμώνα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει το να στρώσουμε χαλιά και φλοκάτες αλλά και να προμηθευτούμε μάλλινα ζεστά ρούχα. Αυτά σε συνδυασμό με την ζεστασιά και την θαλπωρή που θα μας προσφέρει το πετρέλαιο θέρμανσης θα αποτελέσουν την ιδανική λύση για τις παγωνιές που σύντομα θα έρθουν.

 

Tags: