Μούσες εν Χορώ

September 14, 2014

Οι Μούσες εν Χορώ είναι είναι από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Το χειμερινό μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγγελάκη, ενώ το καλοκαιρινό στην περιοχή του αεροδρομίου. Οι Μούσες είναι ένα νυχτερινό κέντρο από το οποίο πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Στις Μουσες εν χορώ, κάθε σεζόν, οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται είναι πολλοί έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα αλλά και όλες οι απαιτήσεις των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου. Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού ο Χρήστος Κυπριανίδης προσφέρει στιγμές πραγματικής διασκέδασης σε όλους τους επισκέπτες. Ο Χρήστος είναι ένας νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική φωνή. Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως προέρχεται από μουσική οικογένεια καθώς ο πατέρας του είναι μουσικός. Μαζί με τον Χρήστο Κυπριανίδη εμφανίζεται η Έλενα Γκρέκου, η οποία μαγεύει τους επισκέπτες με την φωνή αλλά και την σκηνική της παρουσία. Στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου ερμηνεύει κάθε βράδυ το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δίχτυα Στο Φεγγάρι». Εν συνεχεία, στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο Νίκος Χαλβατζής. Ο Νίκος είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός και από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε η πορεία του στο τραγούδι. Στις Μούσες εν Χορώ δίνει κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό. Στο δυναμικό αυτό μουσικό σχήμα βρίσκεται και η Γεωργία Μία αλλά και Διογένης Φραντζανάς, δύο νέα και πολλά υποσχόμενα παιδιά. Οι guest εμφανίσεις στις Μούσες εν Χορώ συντελούν στο να εκτοξευθεί η διασκέδαση στα ύψη.

Μούσες εν Χορώ

Οι Μούσες εν Χορώ εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν βραδιές αυθεντικής διασκέδασης σε όλους τους θαμώνες. Κατ’ αρχήν, το νυχτερινό αυτό κέντρο λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους, φοιτητές και μη, να διασκεδάζουν κάθε βράδυ. Εν συνεχεία, η διακόσμηση του μαγαζιού, τόσο του χειμερινού όσο και του καλοκαιρινού, έγινε με μεγάλη προσοχή αλλά παράλληλα και με πολύ μεράκι. Η ατμόσφαιρα επίσης, είναι ιδιαιτέρως φιλική, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους επισκέπτες να αισθάνονται πολύ άνετα. Επιπροσθέτως, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στις τιμές, οι οποίες είναι πολύ προσιτές και απευθύνονται σε όλους. Ακόμη, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στην εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό του νυχτερινού μαγαζιού αλλά και στα εξαιρετικής ποιότητας οινοπνευματώδη ποτά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το νυχτερινό μαγαζί κάθε βράδυ σφύζει από κόσμο.

Το νυχτερινό κέντρο, Μούσες εν Χορώ, για ακόμη μία χρονιά θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες χορό και τραγούδι, σε όλους όσους θα βρίσκονται εκεί. Γνωρίστε και εσείς από κοντά την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης που προσφέρει το νυχτερινό μαγαζί και δεν θα το μετανιώσετε.