Νίκος Βέρτης – Κέντρο Αθηνών

September 14, 2014

Ο Νίκος Βέρτης φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεται στο Κεντρο Αθηνων, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Στο παρελθόν, ο Νίκος έχει ξανά εμφανιστεί στο νυχτερινό μαγαζί με μεγάλη επιτυχία. Η φετινή σεζόν βέβαια σκοπεύει να είναι καλύτερη από κάθε άλλη.

Ο νεαρός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία εδώ και αρκετά χρόνια. Κατ’ αρχήν, ο Νίκος κατάλαβε πως ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι από πολύ νεαρή ηλικία. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά είχε ολοκληρωθεί το 2003 οπότε και κυκλοφόρησε. Το κοινό τον αγάπησε αμέσως και οι πωλήσεις του δίσκου του ήταν πολλές. Το γεγονός ότι εκείνον τον χρόνο ο Νίκος κέρδισε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου εκτόξευσε την φήμη του στα ύψη. Εν συνεχεία, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η αγάπη του Νίκου για την μουσική και πιο συγκεκριμένα για το τραγούδι. Οι δίσκοι του είναι συνολικά οκτώ και όλοι περιέχουν τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Επίσης, αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του ερμηνευτή είναι το ότι επί τέσσερα χρόνια εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο όπου κάθε βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο. Ακόμη, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Νίκος Βέρτης εκτός από πολύ μελωδική φωνή διαθέτη και εξαιρετική σκηνική παρουσία. Επιπλέον, ο Νίκος έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και την Θεσσαλονίκης και έχει βρεθεί επάνω στην σκηνή με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες όπως με την Πέγκυ Ζήνα. Στην μουσική σκηνή του Κέντρου Αθηνών ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες του όπως το «Αν είσαι ένα αστέρι», το «Ένα ψέμα», το «Αδιαφορείς» και πολλά ακόμη.

κεντρο αθηνων νικος βερτης

Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του Κέντρου Αθηνών ήταν το 2005 και από τότε συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Αρχικά, η τοποθεσία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κομβική καθώς βρίσκεται στο Γκάζι, το οποίο είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης. Το Κέντρο Αθηνών όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει στην μουσική σκηνή του τα πιο διάσημα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον Γιάννη Πλούταρχο, την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και άλλους. Ακόμη ένα γεγονός που κάνει αυτό το μαγαζί να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη του χωρητικότητα καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.500 άτομα. Είναι χρήσιμο να τονιστεί επίσης πως ο χώρος έχει διαμορφωθεί εξαιρετικά και η διακόσμηση του είναι άκρως εντυπωσιακή.

Κάθε Παρασκευή αλλά και Σάββατο ο Νίκος Βέρτης θα κρατάει συντροφιά σε όλους όσους θέλουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.