ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014-2015

October 19, 2014

Ο Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών για το χειμώνα 2014-2015.Πληροφορίες και τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά στο νυχτερινό μαγαζί που κάποτε απογείωσε την καριέρα του, από τα μέσα του Οκτώβρη, παρέα με την Ελένη Φουρέιρα.

 ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014-2015

Το Κέντρο Αθηνών βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 142, στο Γκάζι, στην περιοχή που η διασκέδαση αφορά όλα τα γούστα και δε σταματά ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της νυχτερινής Αθήνας αφού στα τόσα χρόνια λειτουργίας του δεν έχει χάσει την αίγλη του. Οι επιτυχημένες συνεργασίες είναι πάντα δεδομένες και η ομάδα που το στηρίζει βάζει τα δυνατά της για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Κέντρο Αθηνών είναι ένα νυχτερινό κέντρο που λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες από το 2005 μέχρι σήμερα κι έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Bέρτης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Νίκος Ζωιδάκης. Υπήρξαν φορές που παρατάθηκε η λειτουργία του για περισσότερους μήνες χωρίς να αλλάξει σχήμα σπάζοντας ρεκόρ στα ταμεία αλλά και στην ιστορία της νύχτας. Τον προηγούμενο χειμώνα απολαύσαμε το δίδυμο Στέλιος Ρόκκος- Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών σε ένα καλοστημένο πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φέτος το χειμώνα 2014-2015 στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ θα μας υποδεχτεί ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Το Κέντρο Αθηνών είναι ένας χώρος προσεγμένος στη λεπτομέρεια. Περιβάλλεται από ζωηρά έντονα χρώματα, ανάλογο φωτισμό, αναπαυτικούς καναπέδες τοποθετημένους  με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα οι θαμώνες να παρακολουθούν το πρόγραμμα με την άνεσή τους. Διαθέτει επίσης σταντ αλλά και εξώστη για πανοραμική θέα του μαγαζιού. Λόγω της καλαισθησίας, της εύκολης αναδιαμόρφωσης του χώρου και της χωρητικότητάς του  -που φτάνει μέχρι και 2500 άτομα- στο Κέντρο Αθηνών πολλές φορές  έχουν λάβει χώρα πολλές φορές εκδηλώσεις και συνέδρια.

kentro_athinon

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ 2014-2015

Στο Κέντρο Αθηνών ο Νίκος Βέρτης μας υποδέχεται τη χειμερινή σεζόν 2014-2015. Μια συνταγή δοκιμασμένη και αρκετά πετυχημένη από  το 2009, που έγραψε ιστορία στο χώρο της νύχτας επι έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Νίκος Βέρτης απογειώνει την καριέρα του και καθιερώνεται στους κορυφαίους προορισμούς της νυχτερινής Αθήνας γεμίζοντας και το τελευταίο τραπέζι. Ο Νίκος Βέρτης  μπήκε στο χώρο του life style και της μουσικής με χαμηλούς τόνους, σταθερά βήματα και σκληρή δουλειά, και βέβαια ήρθε για να μείνει! Αυτό μας δείχνει άλλωστε η συνεχώς ανοδική του πορεία, με τις περισσότερες δουλειές του  να γίνονται χρυσές και πλατινένιες. Ο κόσμος τον αγάπησε όχι μόνο για τα τραγούδια του αλλά και για την αμεσότητα και την αλήθεια που βγάζει μέσα από την ερμηνεία του πάνω στη σκηνή. Όπου κι αν εμφανιστεί οι κρατήσεις παίρνουν φωτιά και το κέφι των θαμώνων παραμένει στα ύψη!

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Ο Νίκος Βέρτης θα έχει στο πλευρό του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που έρχεται να ταράξει αυτή τη φορά τους θαμώνες του Κέντρου Αθηνών, με τη λαμπερή σεξυ παρουσία της. Η Ελένη Φουρέιρα μας ενθουσιάζει κάθε χρόνο όσον αφορά στην πορεία και στην εξέλιξή της. Μας έχει συνηθίσει σε δυναμικά ξεσηκωτικά live με ενδυματολογικές επιλογές και χορογραφίες που κόβουν την ανάσα!

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΡΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Στο Κέντρο Αθηνών που θα εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή στην τιμή της φιάλης, όπως επίσης μπορείτε να κάνετε κράτηση και με φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης. Το μαγαζί σας υποδέχεται από τις 22.45μμ.

 ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Για να κάνετε την κράτησή για το Κέντρο Αθηνών με το Νίκο Βέρτη μπορείτε να καλέσετε στο 211-7707570 (με αστική χρέωση).