frangelico μπουζουκια Γονίδης Χολίδης

May 12, 2015

bouzoukia frangelicoFrangelico είναι το μαγαζί των πιο επιτυχημένων σχημάτων της νυχτερινής ζωής της παραλιακής! Αυτή την χειμερινή σεζόν 2014-2015 στην πίστα του ανεβαίνουν οι Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης, οι οποίοι προκαλούν το παραλήρημα των θαυμαστών τους από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους. Η επιτυχία τους – από το περασμένο φθινόπωρο που το σχήμα έκανε την έναρξή του μέχρι και σήμερα – είναι τεράστια. Με το που εμφανίζονται στην πίστα οι δύο καλλιτέχνες, ο κόσμος τους υποδέχεται με το πιο θερμό του χειροκρότημα και τους ζητά να πουν και να ξαναπούν τα μεγάλα σουξέ τους. Έτσι, οι Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης προκαλούν χαμό από πίστας, ερμηνεύοντας με τον δικό τους καταπληκτικό τρόπο σπουδαία τραγούδια. Τι καλύτερο θα περιμένατε για τη νυχτερινή διασκέδασή σας; Το Frangelico αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τα βράδια σας και τη διασκέδασή σας μέχρι το ξημέρωμα!

Frangelico – Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών, αυτή τη σεζόν τα δίνει όλα στο νυχτερινό κέντρο Frangelico μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, σε ένα πρόγραμμα εξαιρετικό! Η τεράστια εμπειρία του και το μοναδικό ταλέντο του, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής δισκογραφίας τις τελευταίες δεκαετίες. Ο υπέροχος Σταμάτης Γονίδης εδώ και πολλά χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας με τα τραγούδια του και μας συντροφεύει στις καλύτερες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Ποιος δεν έχει γιορτάσει μια σπουδαία στιγμή του με μεγάλα σουξέ του Σταμάτη Γονίδη και ποιος δεν έχει κλάψει για τον χαμένο του έρωτα με τα αισθαντικά κομμάτια του σπουδαίου ερμηνευτή; Δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί του – κι όχι άδικα – που υποστηρίζουν πως το ελληνικό πεντάγραμμο έχει γίνει πλουσιότερο μετά την εμφάνιση του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, ο οποίος ξεκίνησε από το νησί του, την πανέμορφη Κύθνο, προκειμένου να γίνει ναυτικός, αλλά το μεγάλο χάρισμά του τον έφερε στις μεγάλες πίστες.

pistes_xeimwnas_2012_athensbarsΟ Σταμάτης Γονίδης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλάξει φιλοσοφία. Ξεκίνησε την πορεία του όντας χαμηλών τόνων και συνεχίζει ακριβώς έτσι. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γράφει, να συνθέτει και να τραγουδά καταπληκτικά κομμάτια, που μένουν διαχρονικά, καθώς και να μας διασκεδάζει μέχρι το πρωί στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά. Έτσι, έχει κάνει focus στην καριέρα του και στη δημιουργία της μουσικής του, χωρίς να δίνει λαβές για σχόλια ή κουτσομπολιά των Media. Αυτή την περίοδο ο Σταμάτης Γονίδης είναι πολύ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κατερίνα, η οποία είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Κρατούν χαμηλό προφίλ και φυσικά περνούν υπέροχα έχοντας ο ένας τον άλλο! Μάλιστα, ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει σε πολλές συνεντεύξεις του πως το ομορφότερο μέρος στον κόσμο, γι’ αυτόν, είναι το σπίτι του! Εμείς, του ευχόμαστε να περνά πάντα όμορφα και χαλαρά με τα αγαπημένα του άτομα και φυσικά να μας χαρίζει μοναδικά σουξέ στο Frangelico.

 Frangelico ΧΟΛΙΔΗΣ

Ο Χρήστος Χολίδης είναι ένα από τα νέα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια έχει δει την καριέρα του να εκτοξεύεται! Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που μας έχει δώσει μεγάλα σουξέ, όπως το «Κακομαθημένο», το «Ναι, ναι, ναι» και το «Ας μην έχω που να πάω» και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοί του τον αγαπούν πολύ και μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, πολλοί συχνά πάνε να τον απολαύσουν και στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά, όπως φέτος στο Frangelico. Φυσικά, ο Χρήστος Χολίδης έχει πολλά ενδιαφέροντα, με τα οποία ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του. Ένα από αυτά είναι το μοντάζ και η σκηνοθεσία. Συγκεκριμένα, αυτό που του αρέσει πολύ είναι να φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια με τους φίλους του, τα οποία μοντάρει μόνος του.

Related Posts