estate ρουβας ονιριμαμα

March 10, 2016

Ο πρώην Villa Mercedes ανακαινίστηκε και ονομάζεται πλέον estate ρουβας club. Ο Σάκης Ρουβάς συγγραφείς εμφανίζεται στον χθεσινό κέντρο είστε από τις αρχές του 2016 στο πλευρό του θα βρίσκονται για να πρέπει και οι Onirama.

Μια συμφωνία η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό κέντρο estate ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους μαζί αυτή τη φορά κατεβαίνουν Αθήνα για να φέρουν τα πάνω-κάτω στην νυχτερινή  διασκέδαση. Μοναδικό πρόγραμμα το οποίο υπόσχεται να μας χαρίσουν Σάκη Ρουβάς με τις αξέχαστες επιτυχίες οι οποίες μας έχουν καθηλώσει όλους τα χρόνια.

Χιλιάδες οπαδοί του Ρουβά και όχι μόνο αναμένεται να σπεύσουν στον θερινό κέντρο estate για να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες. Το αληθινό κέντρο estate λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πότε σταματάει το σχήμα. Ίσως λόγω είναι στα 15 € το άτομο μπορείτε να κάνετε κράτηση για φιάλης σε τραπέζι για να πάω να πάρω αθλητικά πακέτα.

ESTATE ΡΟΥΒΑΣΤο μαγαζί διαθέτει ελεύθερο parking επί της Πειραιώς με ιερά οδό και περιμετρικά του μαγαζιού ενώ από το μαγαζί υπάρχει δυαδικό πάρκινγκ. Η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 και μετά κατά τις τεσσεράμισι 5 h. Ας δούμε λίγα δεν είναι του Σάκη Ρουβά 1 τόσο σπουδαίου καλλιτέχνη οποίος έχει σημαδέψει με την καριέρα του γενιές και γενιές. Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε το 1000 πως 92 στην Κέρκυρα οταν ήτανε μικρή ηλικία από 19 ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι με τη χορογραφία τη σύνδεση των κομματιών ενώ ερμήνευε τραγούδια.

estate ρουβας τιμες

Λαμβάνει μέρος σε πολλά φεστιβάλ σε Θεσσαλονίκη Αθήνα ενώ γράφει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Λαμβάνει μέρος σε video wall και ξεκινάει να τραγουδάει sniffe να κέντρα της Θεσσαλονίκης και Αθήνας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζει να συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες και γίνεται πρώτο όνομα στην εποχή.

Γράφει πολλά άλμπουμ κάποιά τον οποίο ξεκινάν από 41 που είναι και ο πρώτος του δίσκος με την επωνυμία Γρίβας και φτάνει μέχρι το 2010 με το δίσκο παράφορα. Ενδιάμεσο των δίσκων που γίνεται πολλές φορές πλατινένιο και μπεστσέλερ Δρακονταειδής μην αντιστέκεσαι για σένα αίμα δάκρυα ιδρώτας ήρθες this season night are υπάρχει αγάπη δώσε πολιτευθεί το χρόνο σταματάω κόστος πρώτους ακατάλληλους κάτι που μέρα τώρα τα δύσκολα που γίνεται που δύο φορές πλατινένιο αίμα δάκρυα ιδρώτας και πάρα πολλά άλλα.

estate athens

Στο ενδιάμεσο πολύ μεγάλες επιτυχίες από ζωντανά άλμπουμ κάνει like Παλατσίδης my life 2007 ενώ βγάζει πολλά συγχαρητήρια πως 91 έως το 2010 κάποια από τα οποία είναι έμενα θες πάρε το χρόνο σε θέλω στη ζωή να αγαπάς εκεί θέλω να ζήσω ξαναδέχομαι σταματάω χρόνια πολλά πες της disco girl feeling κάτι όμορφο σου ζώο μια ζωή μαζί όλα καλά Χριστούγεννα ρεζέρβα όνομά σου σε θέλω σαν τρελός ο κατάλληλος ασυνόδευτές εσύ να μου κάνεις καιρό μόνο εγώ έλεγες πάντα δεν έχεις ιδέα καρδιά σου θερίζεται θέλεις να το κοιτάζεις.

Συνεχίζουμε το 998 στο σώμα σου δεν θα σε ξεχάσω μοναδικός κάποτε θα ‘μαστε μαζί τους τα κατάφερες τώρα τα δύσκολα δε το βλέπεις κάνω στροφή έλα μια φορά έφυγες όρθια ξαναέβαλα γύρω της για μέρα με θέλεις πως ύπαρξης ή ξεχάσετε αύριο Σερότα σπασμένη κλειδαριά παραισθήσεις κάνουμε για σένα έχω σαγαπώ πρώτο μου λάθος με κομμένη ανάσα για φαντάσου να ζεις μωρό μου γουστάρω φάση τροϊκανών τα πινέλα μας όνειρα δες μια βροχή γιατί έτσι μ αρέσει παρτάκι πολλά άλλα. Και αρχίζει με τώρα γίνεται άνδρες χρονιάς

estate πειραιως

καλύτερος τραγουδιστής να συμμετέχει σε μερικά βίντεο awards και βραβεία Αρίων ενώ τραγουδάει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό Αμερική Αυστραλία σε έλληνες ομογενείς και γνωρίζει την αποθέωση. Η συνεργασία με στον Γράμμο ήταν αναμφισβήτητα μια πολύ μεγάλη είδηση κάδος ο Σάκης Ρουβάς. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας ήταν στο Διογένης studio πριν δύο χρόνια όπου γνώρισε την αποθέωση.

Έπειτα μετά από ένα break δύο χρονών συνεχίζει ξαναδείς εμφανίσεις του και το μόνο που μένει να κάντε κράτηση ασφαλίστε να τραπεζικές το μοναδικό σχήμα της χρονιάς στο estate club του Σάκη Ρουβά με τους Ονιράμα.