Πάνος Κιάμος Club 22

October 19, 2014

Στο Club 22 θα εμφανίζονται αυτή τη χειμερινή σεζόν τρία μεγάλα ονόματα της πίστας, ο Πάνος Κιάμος, η Ελένη Χατζίδου και ο Σταν. Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα μοναδικό, το οποίο θα κρατάει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Club 22 – που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα γλέντι που θα αφήσει εποχή. Πρόκειται για ένα μαγαζί που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση, φιλοξενώντας πάντα μερικές από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Club 22 έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τις τιμές ιδιαίτερα χαμηλές, προκειμένου η διασκέδαση στο εν λόγω νυχτερινό μαγαζί να μπορεί να ικανοποιήσει κάθε βαλάντιο. Έτσι, μπορεί να κάνει κανείς κράτηση και να απολαύσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα αφήσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

 Πάνος Κιάμος Club 22

Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας καλλιτέχνης που – μέχρι σήμερα – έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στον κόσμο. Το κοινό του τον ακολουθεί παντού, όπου κι αν εμφανίζεται, καθώς η διασκέδαση με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη δεν μπορεί παρά να είναι εγγυημένη. Έχοντας μια γνήσια λαϊκή και ξεχωριστή φωνή, έχει τραγουδήσει μέχρι σήμερα μεγάλες επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη όλων μας. Πρόκειται για κομμάτια που σκορπούν το κέφι από τις πρώτες κιόλας νότες, αλλά και μπαλάντες που ακούγονται φανατικά από μικρούς και μεγάλους. Από την αρχή της καριέρας του ο Πάνος Κιάμος ξεχώρισε, καθώς τραγούδησε σε μεγάλες πίστες και μάλιστα στο πλευρό σπουδαίων τραγουδιστών, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Ελένη Δήμου και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια, ενώ κρατάει ένα προφίλ χαμηλών τόνων.

club-22

 Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια νέα καλλιτέχνιδα, πολλά υποσχόμενη, που μέχρι σήμερα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η υπέροχη φωνή της και η πολύ καλή σκηνική παρουσία της έχουν μαγέψει το κοινό, το οποίο αναζητά να τη δει όπου κι αν εμφανίζεται κάθε σεζόν. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλά από τα τραγούδια της έχουν γνωρίσει αμέσως επιτυχία και έχουν γίνει σουξέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νέο κομμάτι της Ελένης Χατζίδου με τίτλο «Δε θα σε περιμένω», το οποίο τραγουδήθηκε πολύ το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό της και να αποτελεί μια από τις μεγάλες επιτυχίες της εποχής. Οι συνάδελφοί της την αγαπούν πολύ και δεν είναι λίγα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου που δηλώνουν πως θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της σε κάποιο σχήμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον με την ολοένα και πιο ανοδική καλλιτεχνική της πορεία.

 Σταν

Ο Σταν είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης που έχει κλέψει τις καρδιές των νέων τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τη σκηνική του παρουσία. Το fun club του είναι μεγάλο, παρά το γεγονός ότι ο Σταν είναι ένας νέος καλλιτέχνης. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα αγαπήθηκε από το κοινό και έδειξε ότι θα διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού και της σύνθεσης. Τα κομμάτια του «Αν μου φτάναν τα λεφτά», «Παιχνίδια ερωτικά» και «Σε θέλω εδώ» είναι τρεις από τις μεγάλες του επιτυχίες, οι οποίες τον έκαναν ακόμα πιο αγαπητό στον κόσμο. Κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα κάνει το κοινό να παραληρεί και γι’ αυτό άλλωστε είναι πολύ αγαπητός από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχήματα στα οποία έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα όλοι οι συνάδελφοί του να θέλουν να τον έχουν μαζί τους στις μεγάλες πίστες. Έχει δώσει αρκετές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις οποίες τον έχουμε γνωρίσει καλύτερα και έχει γίνει πιο προσιτός σε όλους μας. Το κοινό του δείχνει να περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Σταν, ο οποίος είναι ένας καλλιτέχνης με μεγάλες δυνατότητες και πολλές γνώσεις πάνω στη μουσική, κάτι που τον καθιστά ξεχωριστό.