Τσαλίκης Καλίδης – Central live 22

October 19, 2014

Φωτιά θα πάρει η νυχτερινή διασκέδαση αυτή τη σεζόν, καθώς δύο από τους πιο δημοφιλής τραγουδιστές της χώρας, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης, ενώνουν τις δυνάμεις του και ανεβαίνουν στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού «Central22», σε ένα πρόγραμμα που δε θα έχει προηγούμενο! Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν πολλά από τα σουξέ τους, αλλά και μεγάλες επιτυχίες συναδέλφων τους. Οι χημεία τους και η σκηνική τους παρουσία είναι βέβαιο πως θα δώσει στο κοινό τους το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρόκειται για τραγουδιστές με μεγάλη καριέρα και πείρα ετών, την οποία εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να βάλουν τη δική τους υπογραφή στη νυχτερινή διασκέδασή μας. Έτσι, λοιπόν, είναι απολύτως βέβαιο πως φέτος το χειμώνα, στο νυχτερινό μαγαζί «Central22» θα γίνει πανδαιμόνιο με τους Τσαλικης Καλιδης . Οι τιμές είναι από τις καλύτερες και το σέρβις του μαγαζιού αξιόλογο. Μη λείψει κανείς!

 Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης μαγεύει το κοινό του πάντα, καθώς δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός και ταλαντούχος τραγουδιστής, μα και ένας καταπληκτικός performer, ο οποίος ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο και να τον κάνει να τραγουδά και να χορεύει υπό τους ξέφρενους ρυθμούς των τραγουδιών του μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Αν και στην αρχή ήθελε να γίνει γιατρός και γι’ αυτό άλλωστε σπούδαζε στο εξωτερικό, στην πορεία των κέρδισαν οι μεγάλες πίστες και το τραγούδι. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού το ταλέντο του στη μουσική είναι τόσο μεγάλο; Οι επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό του ο Γιώργος Τσαλίκης είναι πάρα πολλές, κι όλες οφείλονται – πέρα από το ταλέντο του – και στις ξεχωριστές συνεργασίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Τα κομμάτια του αρέσουν σε όλες τις ηλικίες, καθώς είναι χαρούμενα, χορευτικά και με πολύ ωραίο ρυθμό. Έτσι, αν θέλετε να ξεφαντώσετε και να περάσετε μοναδικές στιγμές, πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε στο νυχτερινό μαγαζί «Central22»! Φέτος αναμένεται να είναι το πιο hot σημείο συνάντησης όλων των μουσικόφιλων. Πρόκειται για έναν καινούργιο χώρο, που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και γούστο, για όλους εσάς που αγαπάτε το καλό ελληνικό τραγούδι και θέλετε να περάσετε όμορφα βράδια με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Τσαλίκης – Καλίδης

 Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Πρόκειται για μια καταπληκτική φωνή που πολύ γρήγορα κατάφερε να βρει τη θέση που του ταιριάζει στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μάλιστα, η επιτυχία ήρθε αρκετά γρήγορα για τον Πάνο Καλίδη, καθώς ο κόσμος κατάλαβε αμέσως το ταλέντο του και τον ανέβασε στις πρώτες θέσεις των μουσικών charts. Βέβαια, η επιτυχία του δεν ήρθε εύκολα και αβίαστα, αλλά έπειτα από σκληρή δουλειά και μικρά και σταθερά βήματα. Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας άνθρωπος που πάντα έχει ένα πλατύ χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία. Έτσι, η λάμψη του επάνω στην πίστα είναι κάτι που έχει μαγέψει τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, οι συνεργασίες του Πάνου Καλίδη είναι άξιες λόγου, καθώς έχει μοιραστεί την πίστα με μεγάλα ονόματα, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μενιδιάτης, Μιράντα Πιερίδη, η Ελεάνα Παπαϊωάννου κ.α. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα κομμάτια του έχουν γίνει μεγάλα σουξέ, καθώς ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους. Τα τραγούδια του «Τρελή Ιδέα», «Έχω Γιορτή» και «Μια Ακόμα Μαχαιριά» φαίνεται πως είναι τρία από αυτά που ο κόσμος έχει στην κυριολεξία λατρέψει. Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν πως ο Πάνος Καλίδης είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Ξέρει να γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά, στα οποία εμφανίζεται, κι αυτό είναι ακόμα ένα από τα ταλέντα του. Η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι ιδιαίτερη, κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως όπου κι αν τραγουδήσει γίνεται το αδιαχώρητο.