ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ:

Όσον αφορά το σπίτι ένας από τους πιο συχνούς χώρους που έχει προβλήματα με τις σωληνώσεις της είναι η κουζίνα. Πολύ πιο συγκεκριμένα , ο νεροχύτης στον χώρο της κουζίνας είναι ένα σημείο του σπιτιού που αντιμετωπίζει πολλές φορές προβλήματα φραγής εφόσον στις σωληνώσεις συγκεντρώνονται λίπη και τρόφιμα. Ωστόσο, αν δεν επιτρέπουμε την είσοδο τροφών στις σωληνώσεις, η φραγή του νεροχύτη μπορεί να αποφευχθεί. Επίσης, μπορούμε να περιορίσουμε πολύ τις αποφράξεις στην κουζίνα αν μεριμνούμε για τη διατήρηση της καθαριότητας των σωληνώσεων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη ρίψη ξυδιού και σόδας ταυτόχρονα ή με τη ρίψη ειδικών προϊόντων απόφραξης που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ;

Το μπάνιο είναι κι αυτός ένας χώρος του σπιτιού που αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα αποφράξεων καθώς χρησιμοποιείται συνεχώς καθ ‘ όλη την διάρκεια της ημέρας. Εδώ οι φραγές αφορούν την μπανιέρα, τον νιπτήρα, την λεκάνη της τουαλέτας και το σιφόνι.  Οι παραπάνω φραγές οφείλονται κυρίως στα υπολείμματα σαπουνιού και στις τρίχες που ρίχνουμε καθώς χτενιζόμαστε ή κάνουμε μπάνιο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΘΡΟΥ:

Σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει κεντρικό σύστημα αποχέτευσης και πολλά σπίτια διαθέτουν βόθρους. Οι βόθροι αυτοί ανά τακτά χρονικά διαστήματα βουλώνουν και χρειάζονται απόφραξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν αποχέτευση, η οποία συνδέεται με ένα κεντρικό σύστημα αποχέτευσης. Ωστόσο, οι σωληνώσεις της αποχέτευσης πολλές φορές φράζουν και εμποδίζουν τα οικιακά λύματα να καταλήξουν στο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Αιτία για το παραπάνω, συνήθως είναι οι ρίζες δέντρων που εισχωρούν στις σωληνώσεις  με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν ένα εμπόδιο, το οποίο αποτρέπει την σωστή ροή και απομάκρυνση των λυμάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ:

Πολλές φορές απόφραξη χρειάζονται και οι εξωτερικές σωληνώσεις του σπιτιού, όπως τα σιφόνια των μπαλκονιών και οι υδρορροές μπαλκονιών και ταράτσας.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ:

Όταν το πρόβλημα δεν είναι τοπικό, αλλά μεγάλο και χρειάζονται ειδικά μηχανήματα για την σωστή αντιμετώπιση ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα απαιτείται η παρουσία ειδικού συνεργείου. Η εταιρεία μας διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα σας εξασφαλίσουν την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την αποφυγή σοβαρότερων συνεπειών.
Συμβουλές και περιέχομενα: http://www.apofraxeis5.gr/